Goede en leuke personal training in Rotterdam bij Niels Fitclass

Ik wilde voor de zomer graag een aantal kilo afvallen. Dit lukte mij niet zelfstandig. Daarom besloot ik ook om op het internet op zoek te gaan naar personal training Rotterdam om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden die mij hierbij zou kunnen helpen. 

personal trainer Rotterdam

Terecht gekomen op de website van Niels fitclass

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal training Rotterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten van verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Niels fitclass. De website van het bedrijf is zeer goed en overzichtelijk. Op de website zijn ook een aantal verhalen te vinden van voorgaande klanten die erg veel resultaat hebben geboekt. Dit sprak mij zelf erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen. 

nielsfitclass

Zeer uitgebreid geholpen

Ik kon al snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd mij alles wat Niels mij te bieden heeft uitgebreid uitgelegd. Het sprak mij allemaal erg aan en we hebben direct een voedingsschema opgesteld. We zijn een aantal dagen later ook direct begonnen met het sporten.