Meer informatie klik hier

Ik was op zoek naar een sportschool die beschikte over goede personal trainers. Ik wilde graag een paar kilo afvallen en fitter worden. Ik zag op Facebook dat ik getagged was in een bericht van sportschool HIT. Ik wilde graag meer informatie. Onderaan de post stond klik hier voor de website wat ik vervolgens had gedaan.

Website

Onderaan de post werd ik doorverwezen door de klik hier link die mij doorverwees naar de website. Op de website vond ik erg veel informatie over wat een personal trainer nou precies inhield.Dit sprak mij erg aan en ik had mezelf daarna direct ingeschreven voor een intake gesprek

Intake

Tijdens dit intake gesprek had ik kennis gemaakt met mijn personal trainer en we hebben het uitgebreid over mijn voeding gehad en over wat ik wilde bereiken. We hadden er tijden het het gesprek ook over wat hij mij zou kunnen bieden. We zouden korte maar zeer explosieve workouts doen. De eerste aantal weken had ik het erg zwaar omdat ik het sporten niet gewend wat. Naarmate ik langer sporten ging mijn niveau ook steeds meer omhoog en raakte ik steeds meer kilo’s kwijt. Ik sport inmiddels 3 maanden bij HIT en ik ben 9 kilo kwijt geraakt en ik voel me een stuk gezonder!

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.